Verkkokaupan toimintojen räätälöinti

Huomioimme verkkokaupan suunnittelussa toimialanne ja tarpeidenne mukaiset erityisominaisuudet, joiden mukaan voimme räätälöidä verkkokaupan toimintoja paremmin tarpeisiinne soveltuviksi! Kyseeseen voi tulla niin räätälöidyt hakutoiminnot tai vaikkapa erillinen kanta-asiakkuusjärjestelmä. Kenties myyt nimikoituja tuotteita tai tarvitsetko jälleenmyyjäkohtaista provisioraportointia. Ehkäpä liiketoimintasi perustuu kuukausimaksullisen käyttöoikeuden myyntiin. Monessa tilanteessa tavallisen verkkokauppaohjelman perusominaisuudet eivät suoraan mahdollista parasta mahdollista toimintamallia. Meidän palvelumme avulla kompromisseja tekniikan kanssa tarvitsee tehdä huomattavasti vähemmän.

Palvelumme perushintaan sisältyy suoraan kaikki normaalitöiset ja järkevässä työmäärässä toteutettavissa olevat muutostyöt verkkokaupan perusominaisuuksien osalta. Joskus hyvin pieni ja kustannustehokas räätälöinti voi olennaisesti helpottaa verkkokauppiaan arkirutiinien hoitamista!

Tarvittaessa voimme kehittää lisäpalveluna myös kokonaan uusia työkaluja ja ominaisuuksia verkkokauppaanne varten. Toteutamme mielellään kokonaan uusia lisäarvoa tuottavia työkaluja verkkokauppaan, jos ne vain ylipäätänsä toteutettavissa ovat!