Nosto

Nosto parantaa verkkokaupan tuloja tarjoamalla asiakkaille henkilökohtaisen ostokokemuksen!

Verkkokauppasi etusivusi on kuin kauppakeskuksessa sijaitsevan myymälän näyteikkuna. Tämän tehtävä on antaa kiireisille, mutta uteliaille ohikulkijoille käsitys siitä, mitä kaupassasi on tarjolla. Eikö olisi mahtavaa, jos tietäisit asiakkaan kävellessä näyteikkunasi ohi hänen mieltymyksensä ja voisit houkutella hänet kauppaasi esittämällä juuri häntä kiinnostavia tuotteita?

Noston nopea, helppo ja edullinen ratkaisu personoi verkkokaupan tuotesuosituksia asiakkaille reaaliaikaisesti, lisäten näin verkkokaupan konversiota ja tilauksen keskimääräistä arvoa. Verkkokaupan liikevaihto kasvaa ja asiakkaat palaavat tyytyväisinä takaisin asioimaan verkkokauppaasi.

Noston ratkaisu perustuu yksinkertaiseen, nopeaan ja edulliseen käyttöönottoon, jossa tulokset näkyvät nopeasti. Asiakkaan toimintaan perustuvien sähköpostien, henkilökohtaisten tuotesuositusten sekä reaaliaikaisen analytiikan avulla voit palvella asiakkaitasi henkilökohtaisemmin, tehdä heidän ostokokemuksestaan nautittavamman sekä inspiroida heitä tekemään lisäostoksia.

Evolution Solutions verkkokauppiaalle asennus on todella helppoa eli teemme sen täysin avaimet käteen -periaatteella sinulle valmiiksi! Nosto on myös riskitön sillä se toimitetaan pilvestä eikä näin rasita verkkokauppasi palvelimia tai estä verkkokauppasi toimintaa. Aikaisemmin ainoastaan Enterprise-tason ratkaisuna tarjottu palvelu on viimein myös Pk-yritysten ulottuvilla, vieläpä helposti ja edullisesti!