Klarna

Klarna tarjoaa maksupalveluja, jotka tekevät ostamisesta yksinkertaisempaa. Yhdessä saksalaisen SOFORTin kanssa se muodostaa Klarna Groupin ja yritys on yksi Euroopan suurimmista pankeista, joka tunnetaan turvallisista ja sujuvista maksupalveluista sekä lyömättömästä asiakaskokemuksesta.

Klarna toimii kansainvälisesti 18 maassa ja sen menestyksen takana on yli 1500 työntekijää. Klarna tarjoaa ratkaisuja yli 60 miljoonan kuluttajan ja 70 000 kauppiaan tarpeisiin. Yritys tarjoaa suoramaksupalveluita ja osamaksupalveluita sekä mahdollistaa tuotteiden maksamisen toimituksen jälkeen – sujuvasti yhden klikkauksen maksukokemuksella. Klarna antaa asiakkaille mahdollisuuden maksaa ostoksensa milloin ja miten he haluavat.

Klarnan palvelujen Klarna Lasku, Klarna Erämaksu ja Klarna Checkout avulla verkkokauppias voi tarjota asiakkailleen mahdollisuuden maksaa ostoksensa laskulla tai joustavissa kuukausierissä – turvallisesti ja helposti. Klarna kantaa kauppiaan puolesta luotto- ja petosriskit ja hoitaa myös laskutukseen liittyvän hallinnoinnin puolestasi.

Klarna Checkout kassaratkaisu on helppo tapa ostaa, maksutavasta riippumatta. Se on myös joustava ja turvallinen tapa myydä. Asiakkaittesi tarvitsee vain antaa sähköpostiosoitteensa ja postinumeronsa. Sinä kauppiaana saat yhden ainoan toimittajan kaikille suosituille maksutavoille – ja säästyt tarpeettomalta hallinnoinnilta. Klarna Checkout lisää kassakonversiota, ja matkapuhelimella kasvu on ollut suorastaan sensaatiomaista.

Evolution Solutions on Klarnan yksi ensimmäisistä virallisista suomalaisista yhteistyökumppaneista, ja Klarnan palvelut löytyvät jo lähes sadasta toteuttamastamme verkkokaupasta. Evolution Solutionsin verkkokaupparatkaisussa on valmis rajapinta palvelua varten, joten saat Klarnan palvelut käyttöösi helposti ja nopeasti!

”Klarna on tehnyt Evolution Solutions Oy:n kanssa yhteistyötä menestyksellä ja hyvällä meiningillä jo vuodesta 2007 saakka. Yhteinen tavoitteemme kasvattaa asiakkaidemme myyntiä ja tarjota heille parasta mahdollista palvelua on tuottanut asiakkaidemme kaupoissa erinomaisia tuloksia. Yrityksen henkilöstö tarttuu innolla tuotekehitysideoihin ja hoitaa ongelmatilanteet nopeasti ja tehokkaasti. Evolution Solutionsin kanssa on hyvä ja helppo tehdä yhteistyötä."

- Marja Merentie-Saraneva, Partner Manager, Klarna Oy