Netvisor

Visma Netvisor tarjoaa automatisoidun taloushallinnon ja toiminnanohjauksen pilvipalveluna. Netvisor on nopea ottaa käyttöön ja se skaalautuu yrityksen tarpeisiin. Voit valita joustavasti tarvitsemasi palveluosiot etkä maksa muusta. Kaikki palvelut ovat saatavissa yhdessä järjestelmässä ja tieto kulkee palveluosioiden välillä automaattisesti.

Visma Netvisor on suunniteltu tukemaan pk-yrityksen toiminnanohjausta. Netvisorin avulla verkkokauppaan yhdistyvät tuote- ja varastonhallinta, toimittaja- ja asiakashallinta, myynti- ja ostoreskontra, kirjanpito, palkanlaskenta, sekä työaika ja matkat. Suomen suosituinta ohjelmistoratkaisua käyttää yli 10 000 suomalaista yritystä, ketjua ja järjestöä.

Evolution Solutionsin ja Netvisorin integraatio mahdollistaa tuotetietokannan tuomisen Netvisorista verkkokauppaan, jonka jälkeen tuotetietokannan päivittäminen tapahtuu suoraan Netvisorista. Vastaavasti integraation avulla verkkokauppaan perustetut asiakastilit ja tehdyt tilaukset viedään automaattisesti Netvisoriin.