Verkkokaupan personoitu ulkoasu

Toteutamme perustettavalle verkkokaupalle täysin toiveidenne mukaisen ulkoasun. Palveluumme sisältyy oletuksena ulkoasunsuunnittelu ja toteutus, mutta halutessanne projektissa voidaan käyttää erillistä mainostoimistoa, olemassa olevaa materiaalia tai voitte suunnitella ulkoasun vaikka täysin itse!

Me huolehdimme aina viimekädessä siitä, että verkkokaupan käytettävyys pysyy mahdollisimman hyvänä, ja ostaminen on asiakkaalle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta! Ulkoasunsuunnittelussa on kuitenkin muistettava aina mennä verkkokaupan käytettävyysnäkökulma edellä ja kaiken suunnittelun tulee tähdätä siihen, että verkkokaupassa saavutettaisiin mahdollisimman hyvä konversiotaso.

Visuaalisesti mahdollisimman näyttävä verkkokauppa on usein haasteellinen hyvän selainyhteensopivuuden, mobiiliyhteensopivuuden ja käytettävyyden osalta, mutta ammattitaitoisen tiimin avulla myös tämä haaste on helposti voitettavissa!

Meiltä saatte halutessanne myös graafisen suunnittelupalvelun aina käyntikorteista printtimainontaan saakka. Tarjoamme siis myös logosuunnittelua, ikkunateippausten suunnittelua ja ylipäätänsä yrityksen graafisen ohjeistuksen toteutusta. Ulkoasunsuunnitelulla on täysi tyytyväisyystakuu - ilman rajattuja vedoskertoja!