Kuva ja Ääni

Osoite: www.kuvajaaani.com
Toimiala: Hi-Fi, kodin elektroniikka
Verkkokauppa perustettu: 2013

Kuvajaaani.com verkkokauppa on perustettu tukemaan kivijalkaliikkeen palveluita ja myyntiä. Kun globaalinen verkkokauppa on vuosien saatossa kasvanut niin se on näkynyt positiivisena kehityksenä myös hifialan verkkokaupassamme. Asiakaskuntamme koostuu suurimmalta osalta kuluttaja-asiakkaista, jotka arvostavat laadukkaita tuotteita ja hyvää palvelua, mutta kasvavassa määrin asiakkaina on myös yrityksiä.

Ostaminen verkkokaupasta on vaivatonta ja maksaminen hoituu helposti monipuolisien maksutapojen avulla. Kuvajaaani.com verkkokaupan valikoimaan kuuluu mm. suomalaiset Genelec kaiuttimet, Amphion kaiuttimet ja Aurelia kaiuttimet. Muut, kuten B&W, Wharfedale ja KEF kaiuttimet, Marantz vahvistimet, autohifi ja Sonos monihuonetuotteet tukevat laajaa tuoteskaalaa ja tuovat asiakkaalle monipuolisen valintamahdollisuuden ja kattavan ostoskokemuksen.

“Superia! Tarpeemme oli vanhan verkkokauppa-alustan ikääntyessä päivittää kauppa nykypäivään. Avainasiat meille oli helppokäyttöisyys, niin asiakkaalle, kuin meillekin ja SEO-ystävällisyys. Kehitysvaihe meni erittäin sujuvasti, vaikutimme niihin asioihin missä tiesimme oman alamme erikoisuudet ja saimme hyviä vinkkejä muihin osa-alueisiin, mitkä ES:n tiedossa oli verkkokaupankäynnistä. Yhteistyö kokonaisuudessaan sujui loistavasti ja se jatkuu edelleen. Jälkiviisaana on tällä kertaa hieno sanoa, että teimme oikean ratkaisun. Vaikkakin starttikustannus oli hieman suurempi muihin verrattuna, olemme saaneet erotuksen korkojen kera takaisin. Voimme ilolla suositella Karoa ja kumppaneita!"

- Kimmo Lindfors, Kuva ja Ääni Oy