Top Koru

Osoite: www.topkoru.fi
Toimiala: Korut
Verkkokauppa perustettu: 2011

Top Koru on vuonna 2011 perustettu porvoolainen yritys, joka toimii verkkokauppana, kotikutsuilla sekä erilaisissa myyntitapahtumissa. Yrityksen liikeidea on tarjota kuluttajille mahdollisuus ostaa suomalaisista kultasepänliikkeistä tuttuja koruja totuttua edullisempaan hintaan. Top Korun monipuolisesta valikoimasta löydät niin perinteisiä kuin yksilöllisiäkin tuotteita naisille, miehille ja lapsille.

“Perustaessani yritykseni halusin yritykselleni toiminnan tueksi myös verkkokaupan. Tein hätiköityjä päätöksiä, enkä ottanut asioista kunnolla selvää. Jouduin pettymään todella pahasti sekä riitaisesti purkamaan sopimuksen kotisivuja toimittavan yrityksen kanssa, koska työnlaatu sekä sovitut asiat toimitusajasta ja hinnasta eivät pitäneetkään paikkansa.

Tuttavani, jolla on verkkokauppa suositteli minulle Evolution Solutionsia. Olin huonon kokemukseni takia todella varovainen ja en uskaltanut luottaa kehenkään. Otettuani yhteyttä Evolution Solutionsiin, sain heti ammattimaista hyvää asiakaspalvelua sekä heillä oli selkeät sopimusehdot ja 100% tyytyväisyystakuu työllensä. Evolution Solutions osoittautui luottamukseni arvoiseksi ja he ylittivät jopa ennakko-odotukseni.

He paneutuivat työhönsä ja jo ensimmäinen versio kaupan ulkonäöstä oli pientä hienosäätöä vaille toivomani kaltainen. Järjestelmä, jota he käyttävät on monipuolinen, toimiva sekä helppo käyttää. Verkkokaupan hallintaan he järjestivät koulutuksen sekä sen lisäksi heiltä sai aina tarvittaessa nopeasti vastauksen, jos ilmeni jotain vaikeuksia. Verkkokaupan perustaminen oli ihanan vaivatonta, koska pystyin luottamaan Evolution Solutionsin ammattitaitoon ja tietämykseen alalta sekä järjestelmän toimivuuteen. Prosessin aikana ei ilmennyt minkäänlaisia ongelmia. Verkkokaupan avauduttua sain myös vinkkejä verkkokaupan käynnistämiseen ja markkinointiin.

Evolution Solutions on kaikin puolin kiitettävän arvoinen yritys. Suosittelen lämpimästi!”

Heidi Tamsi-Laine, Top Koru