Jeans.fi

Osoite: www.jeans.fi
Toimiala: Vaatteet ja asusteet
Verkkokauppa perustettu: 2005

Jeans.fi on verkkokauppa nuorekkaille naisille. Tuotevalikoima koostuu pääasiassa Euroopasta, Aasiasta ja Yhdysvalloista maahantuoduista vaatteista. Vaatteiden lisäksi tuotevalikoima sisältää paljon myös erilaisia koruja, laukkuja, hiustarvikkeita, aurinkolaseja ja kosmetiikkaa.

Evolution Solutions Oy on ollut mukana alusta lähtien rakentamassa Jeans.fi verkkokaupan menestystarinaa. Verkkokaupan perustaminen aloitettiin alkuvuodesta 2005 ja jo loppuvuonna tilauksia tuli kymmenittäin päivässä. Tällä hetkellä Jeans.fi on yksi Suomen suurimmista vaatealan itsenäisistä verkkokaupoista, kun mittarina käytetään puhtaasti verkkokaupan kautta tulevaa liikevaihtoa.

Verkkokauppaa on määrätietoisesti kehitetty yhdessä asiakkaan kanssa alusta pitäen. Hyvä ja innovatiivinen yhteistyö on kehittänyt niin asiakkaan liiketoimintaa kuin myöskin verkkokauppasovellustamme yleisesti!

"Yhteistyö Evolution Solutionsin kanssa on ollut helppoa ja olen saanut heiltä tukea verkkokaupan kasvamiseen liittyvissä haasteissa - aina kun siihen on ollut tarvetta. Voin rehellisesti todeta, että Jeans.fi verkkokaupan menestystarina ei olisi ollut mahdollinen ilman Evolution Solutionsin merkittävää panostusta.

Yhteistyömme on jatkunut jo kahdeksan vuoden ajan ja jatkuu aivan varmasti myös tulevaisuudessakin!

Voin lämpimästi suositella Evolution Solutionsin verkkokauppapalvelua kaikille niille, joilla on kovat tavoitteet verkkokaupalta, sillä heidän avullaan näiden tavoitteiden saavuttaminen on varmasti mahdollista!"

Anu Toivainen, Jeans.fi