Hyvän Tuulen Puoti

Osoite: www.hyvantuulenpuoti.fi
Toimiala: Sisustustarvikkeet
Verkkokauppa perustettu: 2010

Hyvän Tuulen Puoti on toiminut myymälänä vuoden 2010 alusta alkaen. Myymälä on 100 neliön kokoinen puoti Porin K-raudan yhteydessä. Samana vuonna myös perustettiin verkkokauppa, josta löydät kattavan valikoiman erilaisia sisustustuotteita. Yhtenä suosituimpana tuoteryhmänä ovat mm. sisustustarrat.

"Etsin netistä eri verkkokauppatoimittajia ja päädyin ottamaan yhteyttä Evolution Solutions –nimiseen yritykseen. Sain asiantuntevaa palvelua alusta asti ja päädyin ostamaan verkkokauppapalvelut heiltä. Kaikki lähti logon suunnittelusta Hyvän Tuulen Puodille ja pienen hiomisen jälkeen syntyikin mielestäni täydellinen logo. Evolution Solutions suunnitteli logon tyylin ja muiden antamieni toiveiden pohjalta verkkokaupan, joka ylitti kaikki odotukseni. Tuntui, että toiveeni otettiin hyvin huomioon ja kaikki toiveet toteutettiin, mitkä teknisesti olivat mahdollisia. Sain myös hyvin apuja kaikessa verkkokaupan perustamiseen liittyvässä ja monenlaista yksityiskohtaa siinä riittikin alaa ennestään tuntemattomalla.

Myymälä ja verkkokauppa tukevat hyvin toisiaan. Verkkokaupassa on mielestäni tärkeää olla tarpeeksi laaja tuotevalikoima, jotta se kiinnostaa laajaa asiakaskuntaa. Lähtökohtaisesti kaikki verkkokaupassamme olevat tuotteet löytyvät heti varastosta, joten toimitukset ovat erittäin nopeita. Yleensä toimitus lähtee asiakkaalle samana tai seuraavana arkipäivänä tilauksesta.

Suurin työ verkkokaupan perustamisessa oli tuotteiden lisääminen verkkokauppaan. Työn määrä yllätti minut täysin ja sen vuoksi verkkokaupan avaaminenkin lykkääntyi muutamalla kuukaudella. Halusin kuitenkin, että alusta asti verkkokaupassa on laaja valikoima. Verkkokauppa on lähtenyt hyvin käyntiin, olen ollut tyytyväinen sen saavuttamiin myyntilukuihin tähän mennessä. Ilman kivijalkamyymälää laajan tuotevalikoiman tarjoaminen nopeilla toimitusajoilla olisi kuitenkin vielä tässä vaiheessa mahdotonta. Olemme myös panostaneet melko paljon verkkokaupan markkinointiin, pääosin Facebookissa ja Googlessa. Tänä vuonna kokeilemme jonkin verran myös printtimainontaa sisustuslehdissä."
Palautetta palvelustamme:

"Nähdessäni ensimmäisen luonnoksen Hyvän Tuulen Puodin verkkokaupasta, tiesin että olin valinnut oikean verkkokauppatoimittajan. Kauppa on toiminut myös teknisesti hyvin ja tuotteet on helppo lisätä. Teknisesti kaikki alun perin toivomani ei ollut verkkokaupassa mahdollista, mutta kärsivällisesti Evolution Solutionin pojat keksivät niille kiertotiet. Olen myös saanut apua kaikkiin matkan varrella ilmenneisiin kysymyksiin, eli tuki ei ole häipynyt laskun maksamisen jälkeen. Ihan niin kuin luvattiinkin.

Mainiota ja hyväntuulista palvelua on ilo antaa ja saada!"

Piia Marjamaa, Hyvän Tuulen Puoti