BYPIAS

Osoite: www.bypias.com
Toimiala: Pellavavaatteet
Verkkokauppa perustettu: 2013

BYPIAS on suomalaisen verkkokaupan menestystarina vailla vertaa! BYPIAS konseptin vaatteita ja kodintekstiilejä myydään verkkokaupan lisäksi useissa lifestyle- ja muotiliikkeissä ympäri maailmaa.

BYPIAS on yksi Suomen nopeiten kasvavista ja kansainvälistyvistä verkkokaupoista. Evolution Solutions Oy on saanut kunnian olla mukana alusta lähtien ja jatkamme yhdessä huikeaa kasvutarinaa!

“Vuonna 2007 sain yhteydenoton juuri perustamani Sisustajantaivas-verkkokaupan tiimoilta. Silloinen versio verkkokaupasta oli it-alan tuttavani rakentama alkeellinen verkkosivusto / kauppa, jossa ei ollut mm. ostoskorimahdollisuutta eikä juuri mitään muutakaan. Heti alkuun huomasin tämän sähköpostitilaamisen ja ennakkomaksujen lähettämisen hyvin aikaavieväksi ja sekavaksi. Tuotteista ei ollut lisäkuvia, ei suurennoksia maksutavoista puhumattakaan, mutta silloin elettiin verkkokauppojen alkuvaihetta.

Otin vastaan kiinnostuneena ja helpottuneena Karo Kettusen (Evolution Solutions) tarjouksen, tehdä yritykselleni toimiva ja hyvä verkkokauppa. Pääsimme hyvään alkuun, sillä kiinnostusta verkkokauppoihin oli ja ryhdyimme toimeen. Itse olin ja (olen) nettiyrittäjäksi vaatimattomat it-perustaidot omaava, mutta olin ja olen edelleen kiinnostunut verkkokaupan mahdollisuuksista ja tulevaisuudesta. Yhteistyössä saimme aikaan kauniit ja näyttävät sivut ja heidän kärsivällisellä opastuksella opin kaupan hallintapaneelia oikein hyvinkin käyttämään, laittamaan itse tuotekuvat, varastosaldot jne.

Evolution Solutions-verkkokaupan hallintapaneeli on mielestäni käyttäjäystävällinen ja hyvinkin looginen, jopa vaatimattomatkin it-taidot omaavalle. Noiden vuosien varrella jouduin kuitenkin monia kertoja tukeutumaan it-tukeen kaupan toimintojen suhteen, sillä kaupan hallinnan hyödyntäminen kaikessa laajuudessaa
näkyvyyden ja markkinoinnin saralla on haasteellista ihan jokaisessa verkkokaupassa. Myin sittemmin sisustusalan nettikauppani ja päätin hiljentyä hetkeksi. Olin jo sisustuskaupan aikaan ryhtynyt suunnittelemaan pellavavaatteita, joita myinkin ihan hyvin verkkokaupassa hetken verran.

Kaupan myynnin jälkeen minulle jäi pellavatunikani sekä Lifestyle-aiheinen blogini, josta lukijat pian tavoittivat minut aikeissaan ostaa pellavavaatteitani. Siitä alkoi uusi urani pellavavaatteiden suunnittelijana ja muutama kuukausi siitä huomasin sähköpostitilausten käsittelyn mahdottomuuden tilausmäärien kasvaessa.

Oli aika ottaa yhteyttä jälleen Evolution Solutionsiin ja näin yhteistyömme saattoi taas jatkua.

Tärkeintä minulle on, että koen verkkokauppani olevan osaavissa käsissä. Olen aina saanut neuvoja, tukea ja palvelua eri ongelmissa, heidän asiakaspalvelunsa on täsmällistä ja rehellistä sekä kaikenkattavaa. He luotsaavat asiakkuuksiaan ammattiylpeydellä, joka on arvostettavaa. Olenkin suositellut monille yrittäjille Evolution Solutionsin verkkokauppaa vuosien varrella. Olen löytänyt hyviä yhteistyökumppaneita mm. mediamarkkinoinnin saralta heidän suosittelemana. Laskutus heillä teetetyistä töistä on ollut rehellistä ja täsmällistä, mitään yllätyksiä sillä saralla ei ole tullut koskaan vastaan.

Opettelen edelleen hyödyntämään verkkokaupan laajoja mahdollisuuksia ja koen olevani juuri oikeassa "tallissa"."

- Yrittäjä, Designeri Pia Erlund, BYPIAS