Miksi valita Evolution Solutions verkkokauppatoimittajaksi?

 • Yli 10 vuoden kokemus ja yli 350 räätälöityä verkkokauppatoteutusta!
 • Ratkaisumme avulla "kirjoitettu" jo useita menestystarinoita kuten vaikkapa Jeans.fi verkkokauppa.
 • Asiakkaamme suosittelevat meitä. (Katso verkkokaupan referenssimme!)
 • Selkeä ja edullinen hinnoittelu.
 • Palvelumme skaalautuu niin pienille kuin suurillekin yrityksille.
 • Palvelu ja sovellukset toimitetaan täysin "avaimet käteen" -periaatteella.
 • Tarpeitanne varten täysin räätälöidyt palvelut.
 • Alansa huippuosaajat, joilla laaja-alainen e-liiketoiminnan osaaminen.
 • Kaikki tukipalvelut tapahtuvat nimetyn kontaktihenkilön kautta.
 • Nopea, henkilökohtainen ja luottamuksellinen palvelu.
 • Markkinoiden monipuolisimmat sähköisen liiketoiminnan sovellukset.
 • Kattava partneriverkosto - kaikki sähköisen liiketoiminnan palvelut saman katon alta.
 • 100 % tyytyväisyystakuu kaikille tuotteille ja palveluille!

Valitse Evolution Solutions Oy - Autamme sinut uudelle tasolle!

Partneri, joka auttaa verkkokauppasi & liiketoimintasi uudelle korkeammalle tasolle!


Paras myyntiargumentti puolestamme tulee kuitenkin olemassa olevilta asiakkailtamme! Voit katsoa tästä referenssimme ja suositukset. Voit myös olla keneen tahansa asiakkaistamme suoraan yhteyksissä ja kysyä mielipiteitä palvelustamme.

Saat näin varmasti hyvän ja todellisen kuvan asiakastyytyväisyyden tasosta, ja ylipäätänsä siitä, mitä me olemme ja miksi meihin luotetaan!

Evolution Solutions Oy yritysesittely

Evolution Solutions Oy on vuonna 2005 perustettu luotettava ja ammattitaitoinen sähköisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Palveluihimme luottaa yli 300 menestyvää verkkokauppiasta – myös kansainvälisesti. Ratkaisumme soveltuvat niin pienille kuin isoillekin yrityksille – niin käytettävyyden, monipuolisuuden kuin hinnankin osalta! Asiakkaistamme löytyy paljon pienyrittäjiä, mutta myös verkkokaupan mittareilla mitattuna varsin isoja verkkokauppiaita, joille tilauksia tulee päivittäin satoja ja verkkokaupan tuomat liikevaihdot ovat vuositasolla jopa muutamia miljoonia euroja. Meillä on myös kokemusta niin konkreettisten kuin digitaalistenkin tuotteiden myynnistä.

Monet menestyvät verkkokauppiaat ovat olleet mukana kehittämässä eri sovelluksiamme jo usean vuoden ajan. Jatkokehityksestä vastaa innovatiivinen tiimimme yhdessä usean eri alan huippuammattilaisen kanssa. Kattava yhteistyökumppaniverkostomme varmistaa saumattoman yhteensopivuuden myös eri integraatioiden osalta.

Yrityksemme kantavana perusperiaatteena on aina ollut tarjota asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuva ratkaisu, höystettynä mahdollisimman hyvällä ja nopealla asiakaspalvelulla. Useimmiten tarvitaankin räätälöityä ja yksilöllistä palvelua, että asiakkaan toiveet tulevat parhaalla mahdollisella tavalla huomioiduksi. Valitettavan monella on kuitenkin väärä käsitys siitä, että räätälöidyt palvelut olisivat aina tähtitieteellisen kalliita ja hitaita tuottaa, mutta näin ei ole ainakaan meidän kohdalla! Sitä paitsi, mikään ei tule niin kalliiksi (pitkällä tähtäimellä) kuin väärin valittu sovellus ja ilman huolellista suunnittelua nopeasti avattu verkkokauppa. Pahimmassa tapauksessa huono suunnittelu voi pilata hyvän liikeidean – vai kuinka pitkään olet itse valmis ylläpitämään verkkokauppaa ilman järkevää liikevaihtotasoa, saati ensimmäisiä tilauksia? Hyvin suunniteltu kokonaisuus maksaa aina itsensä takaisin ja usein jopa huomattavasti ennakoitua nopeammin.

Tarjoamme varsinaisten sovellusten ohella laaja-alaista konsultointia koko e-liiketoiminnan alueelta, jonka avulla menestyvän verkkokaupan perustaminen onnistuu helposti ja varmasti. Autamme asiakasyrityksiämme lisäämään myyntiä ja tehostamaan liiketoimintojaan, jonka johdosta asiakkaillamme on selkeä etulyöntiasema moneen "tee-se-itse" -kauppiaaseen verrattuna. Tämä on myös selkeästi näkynyt usean verkkokauppiaan kohdalla, jotka ovat aloittaneet jollakin muulla ratkaisulla, mutta myöhemmin päätyneet meidän asiakkaaksi!

Toimitamme räätälöidyt palvelumme aina ”avaimet käteen” -periaatteella, ja sovelluksillamme ja palvelullamme on 100 % tyytyväisyystakuu. Miksipä et siis liittyisi mukaan tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon, samalla saaden meistä luotettavan partnerin myös tulevaisuuden haasteita varten!

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!