Sampsukka

Osoite: www.sampsukka.com
Toimiala: Lastenvaatteet
Verkkokauppa perustettu: 2008
Verkkokaupan liikevaihtoluokka: -

Sampsukan verkkokauppa myy värikkäitä lastenvaatteita sekä kankaita. Sampsukan valmistamat vaatteet on tehty Suomessa ja tuotteilla on avainlippumerkki. Vaatteet ovat laadukkaita, värikkäitä ja kotimaisia.

Asiakas kertoo:

"Ensimmäinen Evolution Solutionsin tekemä verkkokauppa avattiin vuonna 2012. Kaipasimme meillä aiemmin käytössä olleeseen verkkokauppaamme selkeyttä ja uusia maksutapoja asiakkaille, koska tilausmäärien kasvaessa ennakkolaskujen tekeminen alkoi olla liian työlästä. Verkkokauppamme sai uuden ilmeen, asiakkaat saivat tehtyä tilaukset helpommin ja maksut sujuivat ongelmitta, tavoitimme uusia asiakkaita myös Suomen ulkopuolelta. Vuosi 2012 oli oikein huippuvuosi myös myynnin kannalta!

Neljä vuotta myöhemmin kaipasimme hieman uutta visaalista ilmettä kauppaamme. Yhteistyö uutta kauppaa suunnitellen sujui jälleen loistavasti toiveitamme kuunnellen ja nopeasti aikataulullisesti. Mitään tietoteknistä taitoa meiltä ei ole missään vaiheessa vaadittu, verkkokaupan hallinta on erittäin helppokäyttöinen. Erityiskiitos todella nopeista sähköpostivastauksista – aina on saatu apuja tarvittaessa. Saamme olla erittäin tyytyväisiä jälleen lopputulokseen!

Teemme mielellämme yhteistyötä Karon ja Kimmon kanssa myös jatkossa ja suosittelemme lämpimästi muille yrittäjille!"

Laura Turunen, Sampsukka

referenssi_sampsukka_2.jpg

Sampsukka