Royal-Tuote

Osoite: www.royal-tuote.com
Toimiala: Kankaiden ja ompelutarvikkeiden myynti
Verkkokauppa perustettu: 2008
Verkkokaupan liikevaihtoluokka: -

Royal-tuote myy verkkokaupassaan kankaita ja ompelutarvikkeita. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja alkuun oli tarkoitus panostaa enemmän livemyyntiin ja ottaa verkkomyynti siihen rinnalle. Pian kävi kuitenkin ilmi, ettei livemyynti tavoita tarpeeksi asiakkaita, jonka vuoksi pääpaino käännettiin verkkoon. Yrityksellä on myös pieni liiketila Kouvolassa (Korialla), jota on tarkoitus vuoden 2012 aikana laajentaa. Laajennuksen myötä pystymme palvelemaan paremmin myös liveasiakkaita, mutta laajennuksen pääsyy on kuitenkin toiminnan kasvusta syntyneen toimi- ja varastotilan tarve. 97% myynnistä tehdään kuitenkin verkossa, jonka vuoksi toimivan verkkokaupan merkitys on meille erittäin suuri.

Asiakas kertoo:

"Evolution Solutions verkkokauppa Royal-tuotteella on ollut alkuvuodesta 2011. Tätä ennen oli käytössä muutamia eri kauppoja aina ilmaisversioista kuukausimaksullisiin. Toiminnan vakiinnuttua vuonna 2010 päädyimme siihen, että on taloudellisesti järkevämpää hankkia ihan oma ja omannäköinen verkkokaupparatkaisu. Itsellä oli varma visio ulkoasusta ja Evolutionin porukka toteutti sen juuri toiveideni mukaan.

Kaupan ulkonäöstä ja tuotteiden helposta löydettävyydestä olen saanut positiivista palautetta myös omilta asiakkailtani. Selkeys, helppous ja nopeus on yksi verkkokaupan tärkeimmistä tekijöistä. Myös kaupan hallinta on helppoa ja tarvittavat tuotteiden lisäykset ja muutokset on nopea toteuttaa. Tämä on meille tärkeää, koska uusia tuotteita tulee ja vanhoja poistuu nopealla aikataululla.
 
Evolutionilla on myös hyviä yhteistyökumppaneita ja heidän kauttaan hoituu kätevästi myös muiden verkkokauppaan liittyvien palveluiden hankinta. Itse vaihdoin esim. maksujärjestelmätoimittajan, koska juuri Evolution Solutions pystyi osoittamaan toisen vaihtoehdon vastaavan paremmin verkkokauppamme tarpeita - ja käytäntö on osoittanut vaihdoksen järkeväksi. Myös erillinen ja monipuolisempi uutiskirjepalvelu on toiminut meillä hyvin ja sen integraatio kauppaan onnistui ongelmitta. Olen saanut Evoloutionin Karolta myös monia muita kullanarvoisia vinkkejä!
 
Toiset pysyvät kuukausimaksullisissa kaupoissa, koska kuulemma päivitykset, muutokset yms. ovat niissä helpompia toteuttaa. Tämä aluksi mietitytti, mutta kaikki on toiminut hyvin Evolution Solutionsilla myös kauppahinnan maksun jälkeen. Asiakaspalvelu on nopeaa ja ystävällistä sekä pienet muutokset ja hienosäädöt ovat onnistuneet ongelmitta. Kaiken kaikkiaan olen ollut todella tyytyväinen ja voin suositella tätä myös muille!"
 
Saija Kaukonen, Royal-tuote

referenssi_royal-tuote_2.jpg

Royal-Tuote