Pepino

Osoite: www.pepino.fi
Toimiala: Lastenvaatteet ja lastentarvikkeet
Verkkokauppa perustettu: 2010
Verkkokaupan liikevaihtoluokka: -

Pepino tarjoaa tuotteita lapsiperheiden tarpeisiin aina odotusajasta lapsen leikki-ikään saakka. Odottavan ja imettävän äidin hyvinvointi, vauva-arjen sujuvuus ja pienen lapsen mukavuus ovat tärkeitä asioita, joihin Pepinon monipuolisesta valikoimasta löytyy apuja ja ratkaisuja.

Pepinolta löydät mm. tukivaatteet odotukseen sekä raskausajan jälkeiseen aikaan, mukavat ja kauniit imetysliivit, ergonomiset kantovälineet, ja laadukkaat sekä ekologiset äitiys-, imetys- ja lastenvaatteet sekä tarvikkeet omaan käyttöön tai lahjaksi.

Asiakas kertoo:

Ensimmäinen verkkokauppamme avattiin keväällä 2010 Evolution Solutionsin ja heidän yhteistyökumppaniensa kanssa hyvässä yhteistyössä. Projekti sujui hienosti ja joutuisasti alusta loppuun saakka. Sain tarvittavan koulutuksen verkkokaupan käyttöön liittyen sekä monta hyvää ja edelleen tänä päivänä toiminnassamme mukana olevaa yhteistyökumppania. Kaikki vuosien varrella tarvitut päivitykset, integraatiot ja tekninen tuki ovat olleet nopeasti saatavilla. Erityisen mielissäni olen ollut siitä, että edelleen meitä PALVELEVAT Evolution Solutionsilla samat tutut henkilöt.

Olen ollut niin tyytyväinen, että päätin ottaa Evolution Solutionsilta nyt myös isomman päivityksen verkkokaupan toimintoihin sekä ulkoasuun. Päivitysprojekti eteni tahdissamme hyvin joustavasti. Siirtyminen uuteen kauppaan kävi lähes käden käänteessä ilman näkyviä virheitä tai vikoja, ja toiminta jatkui heti normaaliin tapaan. Omaa pienokaistani lainatakseni kaikki on "helppoo ku porkkana!" silloin, kun omaa osaavat ja luotettavat yhteistyökumppanit.”

Saila Mäkinen, Pepino

referenssi_pepino_2.jpg

Pepino