Livin

Osoite: www.livin.fi
Toimiala: Sisustustuotteet
Verkkokauppa perustettu: 2009
Verkkokaupan liikevaihtoluokka: -

Livin on 2009 perustettu sisustusliike Helsingin keskustassa Frederikinkadulla. Tuotevalikoima kattaa kodin sisutus- ja käyttöesineitä sekä lahjatavaroita.  Persoonallinen, eri tyylisuunnista koostuva ja monipuolinen tarjonta perustuu omaan maahantuontiin.
Kivijalkamyymälä laajensi toimintaansa verkkokauppaan kesäkuussa 2011. 

Asiakas kertoo:

"Ajatus verkkokaupan perustamisesta syntyi pikku hiljaa lisääntyneiden ympäri suomea tulleiden tuotekyselyiden myötä. Sisustuslehdissä kuvauslainassa olleita tuotteita sekä silloisella kotisivulla hyvinkin suppeasti esillä olevaa tuotevalikoimaa alettiin ns. etämyymään puhelimitse ja sähköpostitse enenevissä määrin.

Pian nähtiin että verkkokaupan perustamisella katettaisiin kaksi esille noussutta tarvetta; järjestelmällinen ja hallittu verkkokauppa sekä ylipäätään tuotevalikoiman kattavan esille tuominen netissä kuvallisesti tuotetietoineen.

Tarjolla olleista verkkokaupparatkaisuista kilpailutuksen myötä Evolution Solutions erottautui pian edukseen. Jos puhutaan pelkästä rahasta, voidaan todeta että halvempiakin ratkaisuja olisi ollut. Noudatimme tässäkin kohdin yhtä liiketoimintamme keskeistä periaatettamme; se mikä tehdään, tehdään laadukkaasti ja tyylillä. Tämän suhteen puhuimme ES:n tekijöiden kanssa samaa kieltä alkumetreiltä lähtien. Yhteistyössä rakentamamme kaupasta tuli todella asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukainen.

Omasta suunnitelman raakileesta muotoutui ammattilaisten hiomana visuaalisesti tyylikäs, teknisesti toimiva ja erittäin käyttäjäystävällinen kokonaisuus sekä asiakkaan että kaupanpitäjän näkökulmasta. Ja näin jonkin aikaa nettikaupan arkea eläneenä tärkeäksi on osoittautunut myös jatkuvasti saatavilla oleva tekninen tuki sekä mahdollisuus kehittää kauppaa edelleen esille nousevien tarpeiden pohjalta."

- Pia Virrankari, toimitusjohtaja, Livin Oy

referenssi_livin_2.jpg

Livin