Leluputiikki

Osoite: www.leluputiikki.fi
Toimiala: Lelut
Verkkokauppa perustettu: 2012
Verkkokaupan liikevaihtoluokka: -

Leluputiikki on erilaisten lelujen ja lastentarvikkeiden verkkokauppa. Leluputiikin omistaja ja perustaja on Harri Laihosola, kahden nauravaisen ja suloisen lapsen onnellinen isä. Tuotevalikoimassa mm. paljon puuleluja, opettavaisia, perinteikkäitä, kierrätysmateriaaleista valmistettuja sekä ekologisesti tuotettuja tuotteita. Esimerkkejä ainutlaatuisista valmistajistamme ovat mm. Greentoys, Sprig, Small Foot Design ja Baghera. Leluputiikki etsii jatkuvasti uusia, erilaisia ja valikoituja tuotteita valikoimiinsa ja lapsiperheiden koteihin arkea hauskuuttamaan ja helpottamaan. Maksutapa- ja toimitusvaihtoehdot ovat monipuolisia ja sivulta ostaminen on tehty mahdollisimman vaivattomaksi.

Asiakas kertoo:

"Olen hyvin tyytyväinen Evolution Solutionsin verkkokaupan toteutukseen! Evolution Solutions on muutenkin ollut suureksi avuksi kaikissa ongelmatilanteissa ja vastannut kauppiaan kysymyksiin nopeasti. Leluputiikin verkkokauppa on sellainen kuin alun perin toivottiinkin, selkeä, toimiva ja tyylikäs lelukauppa netissä! Leluputiikin suunnittelusta vastasin itse, Evolution Solutions rakensi kaiken tekniikan ja toteutti suunnitelman aivan kuin halusinkin.

Leluputiikin rakentaminen lähti aika lailla tyhjästä, mutta loppujen lopuksi voi todeta että prosessi oli ennen kaikkea miellyttävä ja samalla myös melko vaivattoman tuntuinen. Evolution Solutionsin kanssa oli helppo ja nopea kommunikoida, he pystyivät omalla kokemuksellaan antamaan tärkeitä vinkkejä ja ilman pyyntöäkin ehdottivat erittäin toimiviksi todettuja elementtejä. Evolution Solutionsin kanssa oli alun perin puhe, että asiakas voi olla tyytyväinen lopputulokseen, sen he takaavat. Eikä tässä ollut mitään ylisuuria lupauksia, se mitä luvattiin, se toteutettiin. Verkkokaupasta tuli vielä alkuperäissuunnitelmia parempi!"

Harri Laihosola, Leluputiikki

referenssi_leluputiikki_2.jpg

Leluputiikki