Kiiltovaunu

Osoite: www.kiiltovaunu.com
Toimiala: Autovarustelun erikoisliike
Verkkokauppa perustettu: 2005
Verkkokaupan liikevaihtoluokka: -

Kiiltovaunu ky on 1984 perustettu autovarustelun erikoisliike Raumalla. Kiiltovaunu myy auton lisävarusteita, erikoisvanteita, matalaprofiilirenkaita ja alustasarjoja pääasiassa yksityisille asiakkaille. Kiiltovaunulla on myymälä Raumalla, josta löytyy laaja valikoima tuotteita suoraan varastosta, jolloin toimitusaika saadaan lyhyeksi.

Kiiltovaunu myy tunnettujen tuotemerkkien laadukkaita tuotteita. Myynnissä tuotemerkeistä mm. OZ Racing, Koni, Eibach, Inter Tyre, Autoglym, Kw, Weitec, BMC, K&N, Momo ja Inpro.

Asiakas kertoo:

"Omat nettisivut meillä on ollut kauan mutta ensimmäinen verkkokauppa perustettiin Evolution Solutionsin ehdotuksesta 2005 – 2006 välillä. Alusta lähtien olemme olleet erittäin tyytyväisiä heidän palveluunsa.

Nopeasti huomasimme, että verkkokauppa on erinomainen tuotekuvasto asiakkaille ja nykyisin päivittäin käy asiakkaita liikkeessämme noutamassa verkkokaupasta jo valmiiksi katsomiaan tuotteita.

Tänä vuonna verkkokauppa päivitettiin tähän päivään kuuluvalla uudella tekniikalla. Helppokäyttöinen hallinta on myös tärkeää kun tietokoneohjelmointi ei ole alaamme.

Kuuden vuoden yhteistyömme aikana Evolution Solutions on aina auttanut välittömästi, jos meillä on mennyt sormi suuhun. Myös omaan käyttöön paremmin soveltuvat muokkauspyynnöt ovat toteutettu nopeasti ja usein myös täysin ilmaiseksi.

Siksi Kiiltovaunu ky suosittelee Evolution Solutions verkkokauppa ratkaisuja!"


Ari Ammer, Kiiltovaunu ky

referenssi_kiiltovaunu_2.jpg

Kiiltovaunu - Autovarustelun erikoisliike