Kas Kummaa

Osoite: www.kaskummaa.fi
Toimiala: Ekotuotteet
Verkkokauppa perustettu: 2010
Verkkokaupan liikevaihtoluokka: -

"Vaikka se on ihan käyttöesine, saa se kauniskin olla." Kas Kummaa yrityksen mottoon yhdistetty ekologinen ja eettinen ajattelu kiteyttää aika täydellisesti koko toiminnan perusidean. Vuonna 2010 perustettu www.kaskummaa.fi verkkokauppa tarjoaa laadukkaita, ekologisia ja esteettisiä käyttöesineitä, jotka sopivat niin itselle kuin lahjaksikin. Pysyvän perustuotevalikoiman lisäksi, pienet usein vaihtuvat tuote-erät saavat tämän tästä asiakkaat huuhdahtamaan iloisesti: "Kas kummaa, täältähän löytyy tämmöisiäkin!".

Laadukas ja laaja tuotevalikoima, selkeä ja helppokäyttöinen verkkokauppa, tilausten nopea ja luotettava toimitus sekä asiantunteva ja helposti tavoitettava asiakaspalvelu ovat Kas Kummaa -verkkokaupan kulmakiviä.

Asiakas kertoo:

"Verkkokaupan perustamista suunnitellessa tuli kahlattua aika monta verkkokauppaa ja tekijää lävitse. Ulkoasuja käytiin lävitse sillä ajatuksella, että mikä omasta mielestä toimii ja mikä ei. Aika usein niiden toimivien ratkaisujen lopussa luki: Evolution Solutions verkkokaupparatkaisu.

Tarjouspyyntövaiheessa kyti vielä mielessä pieni epäilys siitä, että käykö tässä nyt niin, että tarjottu ratkaisu on pienyrittäjälle ihan liian kallis ja lisäksi saan kimppuuni myyntimiehen josta ei pääse eroon millään ilveellä?! Huoli oli täysin turha! Tarjottu ratkaisu oli hinta-laatusuhteeltaan todellakin kilpailukykyinen ja yhteydenotot ystävällisiä ja asiantuntevia.

Itse verkkokauppa tehtiin todella hyvässä yhteishengessä ja sitä hiottiin niin kauan, että lopputulos oli varmasti mieleinen. Joka vaiheessa oli tuki ja apu helposti saatavissa. Kaupan hallintapaneelin käyttöön sai kattavan opastuksen sen lisäksi, että se on jo lähtökohtaisestikin helppokäyttöinen ja looginen. Myös tämmöiselle "ei niin kokeneelle" käyttäjälle.

Hyvää ES:n toiminnassa on myös se, että tukea ja apua saa edelleen yhtä helposti ja kansantajuisesti kuin ennenkin. Tämä ei siis todellakaan ole mitään "takuu on voimassa niinkauan kuin perävalot näkyy" tyyppistä toimintaa. Suosittelen!"

Heini Moilanen - www.kaskummaa.fi

referenssi_kas_kummaa_2.jpg

Kas Kummaa