Kangastuulia

Osoite: www.kangastuulia.fi
Toimiala: Kankaat ja käsityöt
Verkkokauppa perustettu: 2012
Verkkokaupan liikevaihtoluokka: -

Vuonna -95 perustettu Juhlatuulia sai nyt uuden nimen Kangastuulia. Samalla toiminta muuttui ompelimosta kankaiden ja käsityötuotteiden verkkokaupaksi.

Kangastuulia myy kankaita, ompelutarvikkeita, käsityötarvikkeita ja käsintehtyjä kortteja. Haluamme tarjota laadukkaita materiaaleja käsitöiden ja askartelun harrastajille. Lisäksi valmistamme omassa "tehtaassamme" vaatteita ja sisustustuotteita korttien lisäksi.

Asiakas kertoo:

"Jo verkkokaupan tekijää etsiessäni sain huomata, että aina löytäessäni kivan ja hyvin toimivan sivuston, alla luki Evolution Solutions.

Valinta oli helppo ja heti ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien totesin, että myös se ainoa oikea, ainakin minulle. En ollut ennen toiminut verkkokauppiaana ja kaikki oli minulle aivan uutta. Olen saanut todella hyvää ja kärsivällistä palvelua, vastaukset kysymyksiini aina todella nopeasti ja mikä parasta, erittäin tyylikkään ja toimivan verkkokaupan, josta voin aidosti olla ylpeä.

Ulkoasu suunniteltiin omien toiveideni pohjalta värejä ja fontteja myöten ja hiottiin useita kertoja, jotta sain juuri sellaisen kaupan kuin halusin. Olen saanut paljon hyvää palautetta asiakkailta ja tuttavilta kauppani ulkoasusta, selkeydestä ja toiminnallisuuksista.

Myös kauppiaan hallintapaneeli on selkeä ja monipuolinen. Myös eri raportoinnit ja varastoarvojen seuranta ovat kaupassa korvaamattomia. Sain myös hyvän opastuksen kaupan hallintaan ennen kaupan avaamista. Olen yhteistyöhön, ulkoasuun ja ennen kaikkea kaupan toimivuuteen enemmän kuin erittäin tyytyväinen. Voin lämpimästi suositella Evolution Solutionsin palveluita myös muille verkkokaupan perustamista tai kauppapohjan vaihtamista suunnitteleville!"

Minna Suokari, Kangastuulia

referenssi_kangastuulia_2.jpg

Kangastuulia