Hammaskeiju

Osoite: www.hammaskeiju.fi
Toimiala: Ksylitolituotteet
Verkkokauppa perustettu: 2015
Verkkokaupan liikevaihtoluokka: -

XyliMind Oy on uusi kotimainen terveysvaikutteisten ksylitolituotteiden valmistaja, jonka perustana on vuosikymmeniä suomalaista ksylitoliosaamista. Haluamme tarjota selkeitä, puhtaita ja maukkaita täysksyltolituotteita käytettäväksi kotona, kouluissa, päiväkodeissa ja joukkoruokailussa.

Hammaskeiju-täysksylitolituotteiden tarkoitus on mahdollistaa ksylitolin tarjoilu ruokailujen jälkeen nimenomaan sen hammasterveyden vaikutusten vuoksi. Siksi niiden ksylitolipitoisuus on maksimaalisen korkea ja niistä on jätetty pois kaikki turhat lisäaineet, makeutusaineet ja täyteaineet, maukkaudesta kuitenkaan tinkimättä.

Hammaskeiju-täysksylitolipastillissa on n. 0,55 g ksylitolia. Tutkimusten mukaan hampaiden terveyden kannalta paras tulos saadaan juuri täysksylitolista, jota tulisi nauttia vähintään 1 gramma kerrallaan, aina ruokailujen ja välipalojen jälkeen.

Hammaskeiju-täysksylitolipastillit ovat helppo ja edullinen ratkaisu perheille kotikäyttöön, kuten myös niihin tilanteisiin, joissa lasten tulee itse tuoda omat ksylitolituotteet päiväkotiin. Myös esim. vanhempainyhdistysten yhteishankinnat hoituvat kätevästi.

Ksylitoli ja sen hampaiden terveyttä edistävät vaikutukset ovat suomalainen innovaatio. Ksylitolista on tullut vakiintunut osa suun terveyden hoitoa suomalaisten arjessa. Ksylitolin säännöllinen, päivittäinen käyttö ruokailujen jälkeen on fiksu tapa, joka on otettu laajasti käyttöön myös mm. päiväkodeissa, kouluissa ja muussa julkisessa ruokahuollossa osana lasten suun terveyden hoidon ohjelmaa. Tämä on maailmanlaajuisestikin ainutlaatuista, ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa.

Asiakas kertoo:

"Keväällä 2015 yritystä perustettaessa oli jo selvää, että suoramarkkinoinnin ohella markkinointia pyritään hoitamaan verkkokaupan välityksellä.

Ongelmana oli, että itsellä eikä ensimmäisillä yhteistyökumppaneilla oikein ollut kellään kokemusta verkkokaupan rakentamisesta, eikä oikein tuntunut kellään olevan myöskään tietoa, ketkä verkkokauppa-sivustoja tekee. Ongelmaan lähdettiin tietysti hakemaan ratkaisua ”googlaamalla”.

Esille tulleista vaihtoehdoista pienen arvioinnin jälkeen päätettiin ottaa yhteyttä Evolution Solutionsin Karoon. Kerroimme hänelle mitä olemme etsimässä ja hän sen perusteella teki meille tarjouksen jonka pohjalta sitten yhteistyö aloitettiin.

Nyt kun verkkokauppa on valmis, niin voimme todeta ettei yhteistyökumppanin valinta olisi paremmin voinut onnistua. Yhteistyö on toiminut alusta asti erinomaisesti ja meidän kaikkiin kysymyksiin ja toivomuksiin on vastattu nopeasti. Evolution Solutionsin valinta yhteistyökumppaniksi on nuoren yrityksemme yksi parhaita päätöksiä.”


- Pertti Könkö, XyliMind Oy

Hammaskeiju_Evolution_Solutions_verkkokauppa_referenssi.jpg

Hammaskeiju