Faw Store

Osoite: www.faw.fi
Toimiala: Vaatteet, tarrat ja maalaukset
Verkkokauppa perustettu: 2011
Verkkokaupan liikevaihtoluokka: -

FAW D-sign on 1996 perustettu kynäruiskumaalausstudio. Intohimonamme ovat aina olleet kallot ja liekit. Siitä olemmekin saaneet kunnioitettavan mörkömaalaamon maineen. Olemme toki tehneet kauniitakin asioita, mutta silti aina pyrimme tekemään työt tyylillämme.

FAW:n uniikki kynäruiskutaide on päätynyt vuosien varrella koristamaan lukuisia autoja, veneitä, prätkiä sekä monia eriskummallisempiakin kohteita niin kotimaassa kuin ulkomailla. Usein kohde on jo itsessään näyttävä, persoonallinen ja valtavirrasta poikkeava. Siksi töihimme voi törmätä usein näyttelyissä, tapahtumissa sekä eri medioissa.

FAW Storen myötä kättemme jäljestä voi päästä nauttimaan muutenkin kuin tilaustöiden kautta. Töistämme on tehty tuotteita, jotka kulkevat nimellä FAW Collection. Niiden kuvat ja grafiikat perustuvat vain FAW:n omiin maalauksiin tai grafiikoihin.

Asiakas kertoo:

"Verkkokaupan perustaminen Evolution Solutions Oy:n kanssa tapahtui mutkitta ja ripeästi. Yhteistyö oli ja on edelleen vaivatonta ja helppoa. Saimme erittäin hyvät ohjeet ja opastuksen verkkokaupan käyttöön, sekä perustamisvaiheessa että käytössä. Tämän lisäksi saimme paljon erilaisia vinkkejä ja neuvoja mm. markkinointiin, mikä auttoi meitä eteenpäin projektissa.

Olemme erittäin tyytyväisiä valmiiseen verkkokauppaamme sekä saamaamme palveluun!"

- Meeri Lökfors, Faw D-Sign

referenssi_faw_store_2.jpg

FAW D-sign on 1996 perustettu kynäruiskumaalausstudio!