Everyday Design

Osoite: www.everydaydesign.fi
Toimiala: Design tuotteet
Verkkokauppa perustettu: 2012
Verkkokaupan liikevaihtoluokka: -

Everyday Design on vuonna 1995 perustettu perheryritys. Haluamme suunnitella ja valmistaa hyvännäköisiä arkea helpottavia ja positiivista tunnelmaa luovia tuotteita. Suurin osa tuotteistamme valmistetaan Suomessa, osittain kierrätysmateriaaleista. Meille on tärkeää, että tunnemme tekijät ja saamme pitää valmistuksen Suomessa.

Saamme lähettää viikottain muun muassa paperikassitelineitämme ja narskuvia lumipallojamme ilahduttamaan ihmisten arkea niin Suomeen kuin ulkomaillekin, kuluttajille ja yrityksille. Tyylikkäät ja selkeät nettisivut ovatkin ensiarvoisen tärkeät sekä meille että asiakkaillemme. Haluamme, että asiakkaidemme on helppo asioida sivuillamme ja että itsellemme käyttö on yksinkertaista ja nopeaa.

Asiakas kertoo:

“Yrityksemme on äitini Helena Mattilan perustama vuonna 1995, ja olen kasvanut yrityksen tuotteiden ja muutosten parissa. Hyppäsin mukaan toimintaan reilu vuosi sitten, ja ensitöikseni aloin hahmotella nettisivujemme uudistuksia. Sivumme olivat sekavat, jopa omasta mielestämme ja siihen piti saada muutos.  

”Yleiset nettisivumme” ja verkkokauppamme kulkevat käsi kädessä eli ”päällekkäin”, mikä asetti haasteita niin visuaalisuudelle kuin tekniselle puolelle. Alkuun hahmottelin pieniä muutoksia, ja välillä kysyin Karon ja Kimmon mielipidettä ja neuvoja teknisten asioiden suhteen, mutta päädyimme lopulta uusimaan koko visuaalisen ilmeen. Allekirjoittanut suunnitteli visuaalisen puolen, jonka Teuvo Lyytikäinen yrityksestä Create2Gether “toteutti” nettikelpoiseksi. Sivujemme ulkoasu poikkeaa hyvin paljon “perussivusta”, joten projekti oli kaikille iso. Karo ja Kimmo joutuivat useampaan otteeseen korjailemaan jo tehtyjä töitä, koska visiot kristallisoituivat vasta matkan varrella. He vastasivat aina nopeasti ja ammattimaisesti kaikkiin toiveisiin, oli ne sitten kuinka epärealistisia tahansa.

Verkkokauppamme on meille tärkeä kanava kuluttajamyynnissä, ja siksi arvostamme poikien nopeaa toimintaa ja “ketteryyttä”. Meillä ei ole omaa kivijalkakauppaa, vaan pidämme työhuonettamme Kaapelitehtaalla kerran viikossa auki “liikkeenä”, joten verkkokaupan toimivuus on elinehto. K&K tekevät kaikkensa että käyttö on meille helppoa ja kustannustehokasta, ja tämä on ainakin meidän kahden hengen yritykselle se tärkein asia. Suosittelen lämpimästi!"


-Laura Sorri, Everyday Design


referenssi_everyday_design.jpg

Everyday Design