ESCAPIST

Osoite: www.escapist.fi
Toimiala: Lifestyle-tuotteita
Verkkokauppa perustettu: 2013
Verkkokaupan liikevaihtoluokka: -

ESCAPIST verkkokauppa tarjoaa kokoelman tarkoin valittuja lifestyle-tuotteita. Tuotevalikoimamme koostuu sisustustuotteista, huonekaluista, vaatteista, asusteista sekä lahjatavaroista. Tuotteissamme näkyy erityisesti skandinaavinen suunnittelu, vintage ja teollisuustyyli sekä yksilöllisyys.

Verkkokaupassa seikkailee Escapist –hahmo, joka on erään Helsingissä asuvan naisen alter-ego. Arkielämässä tämä nainen on vaimo ja äiti, intohimoinen sisustaja ja kenkäfriikki, jonka tausta on kansainvälisessä kaupassa.

Escapist luo tuotevalikoiman inspiroimana Maailmoja, joissa toivomme Sinun voivan pysähtyä hetkeksi. Saatat myös löytää juuri tyyliäsi täydentävän tuotteen!

Escapist on perustettu 2013. Konseptin takana työskentelee tällä hetkellä kaksi henkilöä.

Asiakas kertoo:

"Valitsin verkkokauppani tekniseksi toteuttajaksi Evolution Solutionsin, koska kaikki tuntui heidän kanssaan alusta alkaen hyvin selkeältä ja luotettavalta. Projektin kuluessa huomasin, että asiat sujuivat joustavasti ja pyydetyt asiat tulivat nopeasti toteutettua. Mielestäni Evolution Solutions tarjosi hyvän kokonaisratkaisun, ja neuvoi sellaisissakin asioissa, joita en itse osannut edes kysyä."


- Suvi Kumlin, Escapist


referenssi_escapist_2.jpg

Escapist