Arcpilates

Osoite: www.arcpilates.fi
Toimiala: Pilatestuotteet
Verkkokauppa perustettu: 2016
Verkkokaupan liikevaihtoluokka: -

Arcpilates on erikoistunut tarjoamaan tuotteita pilates studioiden sisustukseen ja harjoittelutilojen viihtyvyyteen. Tuotteet ovat tarkoitettu erityisesti pilates studioille, ohjaajille ja pilateksen harrastajille. Studioiden viihtyvyys on olennainen osa liiketoiminnan kokonaisuutta, johon Arcpilates haluaa tarjota erilaisia mahdollisuuksia. Tuotevalikoima tulee laajentumaan ja tarkoitus on suunnata katseet myös ulkomaille.

Asiakas kertoo:

"Päädyin yhteistyöhön Evolutions Solutionin kanssa, koska he ottivat heti yhteyttä yhteydenottopyynnön jälkeen. Sain alusta pitäen paljon tietoa, selkeästi ja ymmärrettävässä muodossa. Verkkokaupan ulkoasuun oli paljon eri mahdollisuuksia ja heillä oli kyky hahmottaa toimiva kaupan rakenne tarpeisiini. Tarvittavat muutokset kauppaan tai sen rakenteeseen on tehty nopeasti ja ilman viivytyksiä. Yhteistyö kaupan rakentamisen vaiheessa on sujunut mutkattomasti ja olen saanut apua tarvittaessa.

Kaupan hallinta itsessään on selkeä ja helppokäyttöinen. Toimintatavoissa arvostan rehellisyyttä, suoraviivaisuutta ja työn laatua. Kaikki nämä ominaisuudet kuvaavat Evon toimintaa ja suosittelen ehdottomasti heitä kaikille verkkokauppaa suunnitteleville!"


Kati, Arcpilates

Refernessi Arcpilates

Arcpilates