Verkkokaupan ja sähköisen liiketoiminnan referenssimme

Esittelemme tällä sivulla muutamia erilaisia sähköisen liiketoiminnan ratkaisuja, mitä olemme toteuttaneet vuosien varrella. Palveluihimme luottaa jo yli 350 tyytyväistä yritystä kansainvälisesti.

Suurimmilla verkkokauppa-asiakkaillamme tilauksia tulee päivittäin useita satoja ja pelkän verkkokaupan liikevaihdot ovat vuositasolla jopa muutamia miljoonia euroja. Vastaavasti meillä on asiakkaina paljon myös täysin uusia pienyrityksiä, joita autamme löytämään ensimmäiset asiakkaat ja tekemään liiketoiminnasta kannattavaa. Ratkaisumme sopivat siis hyvin niin pienille kuin isoillekin verkkokauppiaille!

Alhaalta voitte lukea niin menestystarinoistamme kuin myös yleensä siitä, mitä verkkokaupan perustaminen käytännössä tarkoittaa ja millainen partneri Evolution Solutions on. Katsokaa mitä asiakkaamme meistä kertovat, niin saatte hyvän kuvan toiminnastamme. Voitte katsoa referenssikohtaisesti myös meistä annetut suositukset!

Tutustu rauhassa toteutuksiimme ja mikäli teilläkin olisi tarvetta markkinoiden monipuolisimmalle ja kustannustehokkaalle verkkokaupalle, niin pyydä tarjous verkkokaupan perustamisesta!