Verkkokaupan perustaminen helposti ja kustannustehokkaasti!

Haluatko menestyväksi verkkokauppiaaksi?Evolution Solutions verkkokaupparatkaisu on markkinoiden yksi monipuolisimmista ja tehokkaimmista verkkokauppasovelluksista, joka soveltuu ominaisuuksiensa puolesta hyvin niin pienille kuin suurillekin verkkokaupoille. Palveluihimme luottaa jo yli 350 verkkokauppiasta, joista suurimmissa kaupoissa päivittäin jopa satoja transaktioita. Mikäli tarkoituksenasi on perustaa menestyvä verkkokauppakonsepti, niin usein paras ja jopa ainoa vaihtoehto on täysin tapauskohtaisesti räätälöity kokonaisratkaisu.

Tuotamme sinulle toiveittesi pohjalta modernin, helposti hallittavan ja myös mobiiliyhteensopivan verkkokaupparatkaisun täysin ”avaimet käteen” -periaatteella. Palveluumme sisältyy verkkokaupan suunnittelu, niin ulkoasun kuin toiminnallisuuksienkin osalta. Saat meiltä myös kattavat konsultaatiopalvelut verkkokaupan tunnettuuden kasvattamiseen ja menestyvän verkkokauppakonseptin rakentamiseen.

Kysy tarjous ja perusta verkkokauppa!

Mitä tulisi huomioida kun suunnittelet verkkokaupan perustamista?

Verkkokaupan perustaminen on laaja prosessi, joka vaatii paljon niin aikaa kuin ammattitaitoakin. Markkinoilla on paljon palveluja, joiden avulla luvataan verkkokaupan perustamisen onnistuvan hetkessä ja vain napin painalluksella, mutta valitettavasti aivan näin helppoa menestyvän verkkokaupan tekeminen ei kuitenkaan ole. Verkkokaupan perustamisvaiheessa on tehtävä useita tärkeitä päätöksiä niin tuotevalikoiman, markkinoinnin, käytettävien sovellusten, ulkoasun kuin vaikkapa verkkokauppaa tukevien lisäpalvelujen osalta. Näitä kaikkia päätöksiä ei voi tehdä hetkessä ja moni asia vaatii merkittävää tietopääomaa, että voit tehdä varmasti oikeat valinnat. Kun valitset meidät, niin näitä päätöksiä ei tarvitse tehdä yksin vaan konsultoimme sinua kaikissa verkkokaupan perustamiseen liittyvissä asioissa!

Monipuolinen ja joustava verkkokauppaohjelmisto on menestyvän verkkokaupan kivijalka. Huonosti toimiva verkkokauppa-alusta on yksi suurimmista esteistä verkkokaupan myynnin kasvulle. Hyväkin ohjelmisto voi olla ongelmallinen, jos se on tarkoitukseen sellaisenaan sopimaton ilman räätälöintiä. Tämän takia verkkokauppasovelluksen toiminnallisuuksien tulisikin aina olla muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Eri toimialoilla ja asiakkailla ovat omat vaatimuksensa, jotka tulee huomioida menestyvää verkkokauppaa perustaessa.

Verkkokaupparatkaisumme pohjautuu kansainvälisesti tunnettuun verkkokauppasovellukseen, jota käytetään niin suurissa kuin pienissäkin yrityksissä ympäri maailmaa. Kysymyksessä on aito verkkokauppaohjelma ilman pakollisia kuukausimaksuja, keinotekoisia rajoitteita tai ominaisuuksiin perustuvaa hintaporrastusta. Verkkokaupparatkaisumme liitettävyys erilaisiin sähköisen kaupankäynnin taustajärjestelmiin on myöskin erittäin hyvä. Ratkaisumme avulla tehdään joka päivä useita tuhansia onnistuneita kauppoja!

Kysy tarjous ja perusta verkkokauppa!

"Verkkokauppaohjelmisto räätälöidään aina toiveidenne mukaan, joten verkkokaupan perustaminen ei voisi olla enää helpompaa!"

Evolution Solutions verkkokauppa

verkkokaupan_perustaminen_evolutions_solutions_2.jpg

Verkkokauppaohjelman ominaisuudet

 • Täysin toiveidenne mukaan räätälöity verkkokaupan ulkoasu ja asettelu.
 • Verkkokauppasovelluksessa selaimella hallittava monipuolinen ja suomenkielinen järjestelmä. (Tarvittaessa myös monikielinen asiakasrajapinta ja hallinta.)
 • Verkkokaupassa kattava asiakas- ja tilausrekisterin hallinta. Lisäksi helppokäyttöinen tilauseditori.
 • Hakukoneystävällinen validi lähdekoodi. Opastus hakukoneystävälliseen sisällöntuotantoon. Sovelluksessa myös useita eri SEO -työkaluja.
 • Mobiiliyhteensopivuus. (Joko responsiivisuuden tai mobiilirajapinnan avulla.)
 • Interaktiiviset verkkokaupan ominaisuudet kuten mm. tuotearviot, vieraskirja, blogi, ristiinmyynti.
 • Pikahaku, valmistajahaku ja tarkennettu tuotehaku. (Myös räätälöitävissä olevat hakutoiminnot.)
 • Automaattinen varastosaldojärjestelmä ja tuotekohtaiset muistutukset.
 • Useat erilaiset ajastustoiminnot. Ylläpidon muistio.
 • Tilausten seuranta, asiakasrekisterit, tilaushistoria ja ns. muistava ostoskori.
 • Erilaiset tilasto- ja raportointipalvelut sisältäen esim. varastoraportit ja kk-myynnit ALV-erittelyineen. Myös oma web-analytiikka työkalu.
 • Rajapinnat valmiina kaikkiin yleisimpiin maksujärjestelmiin.
 • Asiakasryhmätoiminnot, joiden mukaan määrättävissä mm. tuotevalikoima, hinnat, toimitustavat ja maksutavat.
 • Tuotteiden määräalennukset ja minimitilausmäärät.
 • Lahjakortit ja kupongit.
 • Mallituotteiden ja tuoteryhmien lisäys verkkokauppasovellukseen.
 • Kaikki yleisimmät modernin verkkokaupparatkaisun työkalut.
 • Kattavat liitännät: mm. Posti SmartShip, Matkahuolto, Google Analytics, Netvisor, Snoobi, Paytrail, Checkout, Klarna, Klevu, Nosto, Facebook jne.
 • Integroitavissa kaksisuuntaisesti taustajärjestelmiin.
 • Koulutus ja ilmainen tuotetuki.

Toiveidenne mukainen verkkokaupan ulkoasu

verkkokaupparatkaisut-ja-verkkokaupan-perustaminen.jpgToteutamme perustettavalle verkkokaupalle täysin toiveidenne mukaisen ulkoasun. Palveluumme sisältyy oletuksena ulkoasunsuunnittelu ja toteutus, mutta halutessanne projektissa voidaan käyttää erillistä mainostoimistoa, olemassa olevaa materiaalia tai voitte suunnitella ulkoasun vaikka täysin itse!

Me huolehdimme aina viimekädessä siitä, että verkkokaupan käytettävyys pysyy mahdollisimman hyvänä, ja ostaminen on asiakkaalle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta! Ulkoasunsuunnittelussa on kuitenkin muistettava aina mennä verkkokaupan käytettävyysnäkökulma edellä ja kaiken suunnittelun tulee tähdätä siihen, että verkkokaupassa saavutettaisiin mahdollisimman hyvä konversiotaso.

Visuaalisesti mahdollisimman näyttävä verkkokauppa on usein haasteellinen hyvän selainyhteensopivuuden, mobiiliyhteensopivuuden ja käytettävyyden osalta, mutta ammattitaitoisen tiimin avulla myös tämä haaste on helposti voitettavissa!

Meiltä saatte halutessanne myös graafisen suunnittelupalvelun aina käyntikorteista printtimainontaan saakka. Tarjoamme siis myös logosuunnittelua, ikkunateippausten suunnittelua ja ylipäätänsä yrityksen graafisen ohjeistuksen toteutusta. Ulkoasunsuunnitelulla on täysi tyytyväisyystakuu - ilman rajattuja vedoskertoja!

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Verkkokauppasovelluksen toimintojen räätälöinti

verkkokaupan_ominaisuudet_2.jpgHuomioimme verkkokaupan suunnittelussa toimialanne ja tarpeidenne mukaiset erityisominaisuudet, joiden mukaan voimme räätälöidä verkkokaupan toimintoja paremmin tarpeisiinne soveltuviksi! Kyseeseen voi tulla niin räätälöidyt hakutoiminnot tai vaikkapa erillinen kanta-asiakkuusjärjestelmä. Kenties myyt nimikoituja tuotteita tai tarvitsetko jälleenmyyjäkohtaista provisioraportointia. Ehkäpä liiketoimintasi perustuu kuukausimaksullisen käyttöoikeuden myyntiin. Monessa tilanteessa tavallisen verkkokauppaohjelman perusominaisuudet eivät suoraan mahdollista parasta mahdollista toimintamallia. Meidän palvelumme avulla kompromisseja tekniikan kanssa tarvitsee tehdä huomattavasti vähemmän.

Palvelumme perushintaan sisältyy suoraan kaikki normaalitöiset ja järkevässä työmäärässä toteutettavissa olevat muutostyöt verkkokaupan perusominaisuuksien osalta. Joskus hyvin pieni ja kustannustehokas räätälöinti voi olennaisesti helpottaa verkkokauppiaan arkirutiinien hoitamista!

Tarvittaessa voimme kehittää lisäpalveluna myös kokonaan uusia työkaluja ja ominaisuuksia verkkokauppaanne varten. Toteutamme mielellään kokonaan uusia lisäarvoa tuottavia työkaluja verkkokauppaan, jos ne vain ylipäätänsä toteutettavissa ovat!

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lyhyt tilausprosessi ja kattava valikoima eri maksuvaihtoehtoja

verkkokaupan_ominaisuudet_5.jpg

Helppo ja nopea tilausprosessi on hyvän konversion kannalta absoluuttisen tärkeä edellytys. Verkkokaupparatkaisussamme on useampi eri vaihtoehto tilausprosessiin, joiden avulla jokaiseen tarkoitukseen löytyy sopiva vaihtoehto.

Verkkokaupparatkaisussamme on Suomen monipuolisimmat maksutapavaihtoehdot. Verkkokauppaan voidaan liittää kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, Luottokunnan maksurajapinta, postiennakko, ennakkotilisiirto ja maksu myymälään.

Olemme suurimpien Suomalaisten maksunvälityspalveluiden virallinen partneri ja ratkaisuumme saa mm. Klarnan, Checkout Finlandin tai vaikkapa Paytrailin rahanvälityspalvelun. Ratkaisumme on myös täysin Klarna Checkout yhteensopiva!

Kaupassamme on tuki myös usealla ulkomaiselle maksujärjestelmälle kuten esimerkiksi PayPalille. Tarvittaessa voimme kehittää rajapinnan lähes mihin tahansa haluttuun maksujärjestelmään. Autamme myös verkkokauppiasta valitsemaan juuri hänelle sopivimman maksuratkaisun.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kattavat ominaisuudet ilman keinotekoisia rajoituksia

verkkokaupan_ominaisuudet_1.jpgVerkkokauppaohjelmistomme edustaa yhtä markkinoiden monipuolisimmista sähköisen liiketoiminnan sovelluksista! Verkkokaupparatkaisussamme ovat kaikki modernin verkkokaupan tärkeimmät työkalut suoraan mukana, mitä nyt modernilta verkkokaupalta sopii yleensäkin odottaa.

Emme hinnoittele verkkokauppaa mukaan tulevien eri toimintojen ja ominaisuuksien perusteella, vaan tarjolla on aina monipuolisin ja paras verkkokauppaohjelmistomme ilman keinotekoisia rajoituksia (esim. tuotemäärä) tai hintaporrastusta!

Palveluumme kuuluu myös olemassa olevien toimintojen räätälöinti, mutta tarvittaessa kehitämme teille myös kokonaan uusia tarpeidenne mukaisia työkaluja tai verkkokaupan ominaisuuksia.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Edullinen hinnoittelu ja 100 % tyytyväisyystakuu

verkkokaupan_ominaisuudet_3.jpgHinnoittelumme on edullista ja annamme asiakkaillemme joustavan maksuaikataulun! Tuotamme teille kustannustehokkaasti aidon ja monipuolisen verkkokaupparatkaisun, jossa ei ole mitään juoksevia kustannuksia tai piilokuluja.

Annamme tuotteellemme täyden hinta- ja laatutakuun! Takaamme sen, että hintamme kestää vertailun mihin tahansa vastaavaan tasoiseen palveluun.

Lisäksi myönnämme teille 100 % tyytyväisyystakuun palveluumme. Saatte näin tutustua valmiiseen toteutukseen meidän demopalvelimella ennen sitovaa ja lopullista ostopäätöstä. Se on meille laadun mittari! Voitte myös kysyä keneltä tahansa olemassa olevalta noin 300 asiakkaaltamme mielipiteen meidän toiminnasta ja asiakaspalvelusta! Katso tästä muutamat uusimmat referenssimme!

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Koulutus, rajapintapäivitykset ja ilmainen tuotetuki

verkkokaupan_ominaisuudet_6.jpgVerkkokauppapalveluumme sisältyy kattava koulutus verkkokauppaohjelmiston käyttöön! Verkkokauppasovellus on helppokäyttöinen ja sitä hallitaan suomenkielisen käyttöliittymän avulla. Kuka tahansa osaa käyttää sitä muutaman tunnin koulutuksen jälkeen. Koulutus sisältyy aina palvelumme hintaan!

Palveluumme kuuluu ilmainen tuotetuki, joka tapahtuu teille nimetyn kontaktihenkilön kautta. Näin voitte aina ottaa yhteyttä oikeaan ihmiseen anonyymin "tukipostin" sijaan. Konsultoimme teitä myös kaikessa verkkokauppaan ja sähköiseen liiketoimintaan liittyvissä asioissa!

Evolution Solutions verkkokaupparatkaisu on kokonaisvaltainen palvelu aina suunnittelusta valmiin tuotteen käyttökoulutukseen asti. Annamme 100 % tyytyväisyystakuun ratkaisuillemme! Jo yli 300 yritystä luottavat palveluihimme!

Kysy tarjous ja perusta verkkokauppa!