Posti Group Oyj

Postin (Itella) kuljetuspalveluilla saat toimitettua lähetyksesi juuri sinne minne haluat ja milloin haluat, niin Suomeen kuin ulkomaille. Meiltä löydät palvelut yritystoimituksiin, kuluttajatoimituksiin ja verkkokaupankäyntiin.

Noutopisterekisteri on palvelu, jonka kautta verkkokaupan asiakas voi valita itselleen sopivimman lähetyksen noutopaikan mistä tahansa Postin yli tuhannesta noutopisteestä (pakettiautomaatti, Posti tai muu noutopiste). Myös Viron SmartPOST-pakettiautomaatit löytyvät noutopisterekisteristä. Kun Itellan noutopisterekisteri on integroituna verkkokaupan taustajärjestelmään pysyvät kaikki noutopisteet verkkokaupassa aina ajan tasalla.

Posti tarjoaa asiakkaidensa käyttöön veloituksetta Prinetti-osoitekorttien tulostusohjelman ja tulostusmateriaalit. Prinetin avulla verkkokauppias voi tulostaa kaikki pakettipalveluiden osoitekortit niin kotimaisiin kuin kansainvälisiinkin lähetyksiin. Lähetysten käsittely, seuranta ja lähetystietojen tuottaminen hoituvat helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti yhdellä ohjelmalla. Myös lähetysten toimitusvarmuus paranee, kun käytössäsi ovat tulostetut osoitekortit sekä sähköinen tiedonsiirto EDI. Samalla asiakkaasi saavat halutessaan lähetystunnuksen, jonka avulla he voivat seurata paketin kulkua osoitteessa www.posti.fi/lahetystenseuranta.

SmartPOST -pakettiautomaatti tarjoaa verkkokauppiaalle edullisen ja joustavan toimitusvaihtoehdon ja lisä asiakkaan valinnanvaraa. Pakettiautomaatin toiminta-ajatus on yksinkertainen: tilatessaan tuotteita verkkokaupasta, asiakas valitsee pakettinsa noutopaikaksi itselleen sopivimmin sijaitsevan automaatin. Kun paketti on saapunut automaattiin, asiakas saa matkapuhelimeensa lokerokoodin sisältävän tekstiviestin. Koodi näppäillään pakettiautomaatilla ja lähetyksen saa lokerosta sen avautuessa. Myös postiennakkolähetysten maksaminen ja palauttaminen hoituvat automaatilla helposti. SmartPOST-paketit kulkevat myös Viroon.
 
Evolution Solutions verkkokaupparatkaisusta löytyy integroituna Postin noutopisterekisteri ja SmartPOST ja se on yhteensopiva myös Prinetin kanssa.

Lue lisää osoitteesta www.itella.fi/smartpost ja www.prinetti.fi

Posti