Nebula Oy

Nebula Oy on Suomen johtava webhotelli- ja Internetpalvelujen tarjoaja. Nebula on perustettu vuonna 1997, jolloin sen toiminta alkoi muutamien yritysten websivujen ylläpidosta. Tänään Nebulalla on yhteensä jo yli 33 000 asiakasta ja Nebula on yksi Suomen suurimmista alan toimijoista, joka työllistää yli 100 raudanlujaa alan ammattilaista.

Nebulan palvelujen laatu on huippuluokkaa ja Nebula nauttii ansaitusti mainetta yhtenä Suomen luotettavimmista ja parhaimmista hosting -palveluiden tuottajasta. Nebulan webhotellipalvelut soveltuvat myös todella hyvin Evolution Solutions verkkokaupparatkaisua ajatellen. Luotettavasti toimiva palvelintila on yksi sähköisen liiketoiminnan tärkeimmistä elementeistä. Useat kymmenet asiakkaamme käyttävätkin Nebulan palveluja ja palaute on ollut todella positiivista.

Evolution Solutions on Nebulan virallinen partneri ja kaikki Nebulan palvelut ovat suoraan tilattavissa meidän kautta! Tarvitsitpa räätälöityä palvelintilaa isolle verkkokaupalle tai peruspakettia normaaleille kotisivuille, on Nebula varmasti hyvä ja luotettava vaihtoehto.

Tutustu tarkemmin Nebulan palveluihin www.nebula.fi osoitteessa.

Nebula Oy