Google Analytics & Google AdWords

Google on yhdysvaltalainen pörssinoteerattu yhtiö, joka tarjoaa etupäässä Internet-palveluita. Google kehitti hakukoneen, joka muodostui maailman suosituimmaksi ja tunnetuimmaksi. Myöhemmin yhtiö laajensi myös Internet-mainostukseen ja tarjoaa paljon myös muita Internet-palveluita.

Googlen tavoite on järjestellä kaikki maailman informaatio ja tehdä siitä yleisesti käyttökelpoista ja hyödyllistä. Yhä useampi pitääkin hakukoneita ensisijaisena tiedonlähteenä myös ostopäätöksien tekemiseen. Siksi hakukonelistauksista löytyminen on yrityksille elintärkeää. Evolution Solutions verkkokaupparatkaisu on erittäin hakukoneystävällinen ja se on optimoitu nimenomaan Googlen hakurobotit huomioiden. Näin kaikki Evolution Solutions verkkokaupat löytyvätkin hyvin Googlen hakukoneella!

Lisäksi verkkokauppaohjelmistoomme voidaan liittää helposti Googlen Analytics seurantaohjelma, jossa on tuki myös verkkokaupan seurannalle. Autamme myös asiakasyrityksiämme hyödyntämään Google AdWords -palvelua osana hakukonemarkkinointia.

Tutustu tarkemmin Googlen palveluihin osoitteessa www.google.fi/services/

Google Analytics & Google AdWords