Uutiset

Tilaa RSS syöte

DB Schenker –integraatio | DB Schenker noutopistepaketti –integraatio on valmistunut ja on nyt kaikkien Evolution Solutions Oy:n asiakkaiden saatavilla.

Lue lisää...

Posti SmartShip –integraatio | Posti SmartShip –integraatio on valmistunut ja on nyt kaikkien Evolution Solutions Oy:n asiakkaiden saatavilla. Posti SmartShip –integraatio tulee korvaamaan poistuvan Prinetti-integraation.

Lue lisää...

Varmista hyvä mobiiliyhteensopivuus! | Hyvä mobiiliyhteensopivuus on modernin verkkokaupan tunnusmerkki. Mobiiliystävällisen sivuston toteutus onnistuu joko responsiivisuuden tai erillisen mobiilikäyttöliittymän avulla. Molemmat vaihtoehdot ovat mahdollisia uuteen Evolution Solutions verkkokaupparatkaisuun!

Lue lisää...

Paranna konversiota Nostolla! | Nosto parantaa verkkokaupan tuloja tarjoamalla asiakkaille henkilökohtaisen ostokokemuksen! Noston nopea ja edullinen ratkaisu personoi verkkokaupan tuotesuosituksia asiakkaille reaaliaikaisesti, lisäten näin verkkokaupan konversiota ja tilauksen keskimääräistä arvoa.

Lue lisää...

Klarnan uusi palvelu on Suomessa! | Klarna tuo uuden ostamista nopeuttavan maksujärjestelmän Suomen markkinoille. Asiakkaan tarvitsee syöttää sähköpostiosoitteensa ja postinumeronsa, minkä jälkeen osoitetiedot täyttyvät automaattisesti!

Lue lisää...

Verkkokauppiaan aamukahvi | Partnerimme Mediashake järjestää aamukahvitilaisuuden netissä, jossa käsitellään ajankohtaisia asioita verkkokaupasta jokaisen kuukauden ensimmäisenä tiistaina. Nyt heinäkuussa poikkeuksellisesti 16.7 klo 8:15 – 9:00.

Lue lisää...

Kesälukemista verkkokauppiaalle! | Yhteistyökumppanimme Mediashake Oy:n Sold Out -blogista löydät mielenkiintoisia artikkeleja verkkokaupan markkinoinnista ja myynninedistämisestä. Kannattaa lisätä kirjanmerkkeihin!

Lue lisää...

Miljoona suomalaista käyttää Klarnan verkkomaksupalveluita | Jo lähes joka viides suomalainen on käyttänyt partnerimme Klarnan verkkomaksupalvelua, joka on käytössä lukuisissa verkkokaupoissa Suomessa. Nyt joulukuussa 2012 Klarna saavutti Suomessa merkittävän, miljoonan asiakkaan virstanpylvään.

Lue lisää...

Kuluttajat haluavat maksaa ostoksensa jälkikäteen laskulla! | ”Kun suomalaisten verkkokauppojen kuluttajien on päätettävä mitä maksutapaa he pitävät parhaana, kolmasosa valitsee laskun jälkikäteen.” (PostNord – Verkkokauppa Pohjoismaissa 2012)

Lue lisää...

Laajenna verkkokauppasi toimitustapoja Itellan SmartPOST palvelulla! | Nyt kaikilla Evolution Solutions verkkokauppiailla on hyvä mahdollisuus ottaa toimitustavaksi Postin edulliset SmartPOST-pakettiautomaatit. Postin SmartPOST-pakettiautomaatit ovat asiakkaallesi helppo tapa noutaa lähetykset itsepalveluna automaatista.

Lue lisää...

AvoNainen verkkosivut ja verkkokauppa avattiin! | AvoNainen tarjoaa laadukkaita terveyttä ja hyvinvointia edistäviä palveluita naisen elämänkaaren eri vaiheisiin. AvoNaisen asiakkaita ovat odottavat ja synnyttäneet äidit, vauvaperheet sekä eri ikäiset naiset vauvasta vanhuksiin.

Lue lisää...

Ilmaisia vinkkejä verkkokaupan markkinointiin! | Yhteistyökumppanimme Mediashake Oy järjestää ilmaisen tietoiskun verkkokaupan myynnin ja tunnettuuden kasvattamisesta! Tämä webinaari on sinulle täysin ilmainen ja tarkoitettu vain Evolution Solutions verkkokauppiaille. Mukaan tietoiskuun pääsee 50 ensimmäistä ilmoittautujaa ja voit seurata sitä omalta tietokoneeltasi nettiselaimen avulla.

Lue lisää...

Laajenna verkkokauppasi maksuvalikoimaa Klarnalla! | Klarnan palvelujen avulla verkkokauppias voi tarjota asiakkailleen mahdollisuuden maksaa ostoksensa laskulla tai joustavissa kuukausierissä. Evolution Solutionsin asiakkaana saat nyt markkinoiden halutuimman verkkokaupan jälkikäteismaksutavan - Klarnan - erikoishintaan.

Lue lisää...

FarkkuStore valitsi Evolution Solutions verkkokaupan! | FarkkuStore siirtyi Evolution Solutions verkkokaupparatkaisuun, jonka avulla yritys pystyy vastaamaan paremmin liiketoiminnan kasvuun. Samalla uusittiin myös verkkokaupan ulkoasu paremmin asiakkaan toiveita vastaavaksi ja lisättiin kauppaan myös ruotsin kieli.

Lue lisää...

METKAkauppa on nyt avattu! | METKAkauppa on iloisten, huolella valittujen ja laadukkaiden tuotteiden designpuoti. Verkkokauppa sai alkunsa ajatuksesta tarjota kuluttajille persoonallisia, pirteitä designtuotteita ja tukea samalla nuorten suunnittelijoiden työtä ja osaamista.

Lue lisää...

Kuljetus Kaukonen Oy:n uudet verkkosivut valmistuivat! | Kuljetus Kaukonen Oy julkaisi tänään uudet verkkosivut. Uusi sivusto on rakennettu hakukoneystävällisen, monipuolisen ja helppokäyttöisen cms-julkaisujärjestelmän päälle, jonka avulla asiakas voi itse jatkossa paremmin ylläpitää sivustoa.

Lue lisää...

Livishop.com verkkokauppa aukesi! | Uusi Livishop.com verkkokauppa tarjoaa puhtaita luonnontuotteita, jotka auttavat säilyttämään hyvää oloa ja edistävät terveyttä. Valikoimiin kuuluu luonnonkosmetiikka, luonnonsaippuat, terveystuotteet ja ravintolisät.

Lue lisää...

Sold Out -blogista vinkkejä verkkokauppaan! | Sold Out verkkokauppablogista löydät ajankohtaisia blogikirjoituksia verkkokaupan markkinoinnista ja saat ilmaisia vinkkejä verkkokaupan tunnettuuden kasvattamiseen. Blogikirjoituksista vastaa partnerimme Mediashake Oy. Suosittelemme tutustumaan!

Lue lisää...

Horse Holic perusti verkkokaupan! | Horse Holic on uusi hevostarvikkeiden ja hevosten hyvinvointiin keskittyvä verkkokauppa. Horse Holic tarjoaa myös useita palveluja aina klassisista ratsastuspalveluista elämysratsastukseen!

Lue lisää...

Pet Nap aukesi! | Pet Nap Oy:n verkkokauppa avattiin! Pet Nap on koiratarvike ja koiratarvikeisiin erikoistunut maahantuonti ja verkkokauppayritys, jonka noin 600m2 toimitilat sijaisevat Tampereen nekalassa.

Lue lisää...

My Wellness perusti verkkokaupan! | Mywellness.fi on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä verkkokauppa, josta saat laadukkaita terveyteen ja kauneuteen liittyviä tuotteita. Tilaaminen on helppoa, luotettavaa ja vaivatonta jotta sinä voisit keskittyä olennaiseen, eli omaan ja läheistesi hyvään oloon.

Lue lisää...

KukKivat verkkokauppa avattiin! | KukKivat on harmoninen ja tunnelmallinen 2010 perustettu sisustus- ja kukkakauppa, josta löydätte kattavan valikoiman niin kukkia kuin sisustustuotteitakin. Nyt KukKivat tarjoaa palvelujaan ja tuotteitaan kattavasti läpi Suomen uuden verkkokaupan avulla!

Lue lisää...