TiiperoTaapero

Osoite: www.tiiperotaapero.fi
Toimiala: Äitiysvaatteiden ja lastentarvikkeiden verkkokauppa
Verkkokauppa perustettu: 2013
Verkkokaupan liikevaihtoluokka: -

TiiperoTaaperon verkkokauppa on ihmisen kokoinen yritys, joka haluaa olla helposti lähestyttävä ja hyvin palveleva äitiyden, isyyden ja lapsuuden erikoisliike. Yrityksen visiona on tuottaa iloa ja väriä jokaisen vauvaa odottavan ja lapsiperheen elämään. Kattavan tuotevalikoiman lisäksi TiiperoTaapero tarjoaa asiatietoa kestovaippailuun, pottailuun, kantamiseen jne. sekä tuotetestejä kaupan tuotteista. Valikoimasta löytyy upeat äitiysvaatteet, tarvikkeet vauvojen ja taaperoiden perushoitoon sekä erilaisten ongelmatilanteiden ratkomiseen sopivat hoitotarvikkeet ja kirjat sekä muut ihanat tuotteet vauvoille. TiiperoTaapero kannattaa vihreitä arvoja ja kaupasta löydät myös ekologiset tuotteet sekä parhaat kestovaipat ja kantoliinat.

Asiakas kertoo:

"Jo ennen TiiperoTaaperon perustamista päätin, että haluan verkkokauppasovelluksen räätälöitynä ja omaksi ilman ylläpitomaksua. Kun kerran tehdään, niin tehdään heti kunnolla, ajattelin. Lukuisten tarjouspyyntöjen perusteella valinta oli lopulta todella helppo. Evolution Solutions Oy oli ainut, joka tuntui olevan kiinnostunut siitä mitä kysyin ja halusin, ja hintakin oli kohtuullinen. Tämä heidän palvelualttius säilyi alusta loppuun asti eikä hinta noussut yhtään, vaikka omat toiveet lisääntyivät työn edetessä ja kaupasta tuli lopulta paljon monipuolisempi toiminnoiltaan kuin olin alun perin ajatellut. Myös kaupan avaamisen jälkeen olen saanut yhtä hyvää palvelua.

TiiperoTaaperon kuvituksen on suunnitellut Jaana Lehmusvaara-Hjelm ja Evolution Solutions Oy suunnitteli sivuston muun ulkoasun kuvituksen pohjalta mielestäni erittäin hyvin onnistuen. Olen tyytyväinen myös siihen, mikä ei näy asiakkaille eli verkkokaupan hallintapuoleen. Hallinta on nopea oppia ja helppo käytössä. Hyvien yhteistyökumppaneiden ansioista myös mm. maksutavat ja postitustavat on saatu hienosti integroitua kauppaan, joten hallinnan kautta onnistuu moni verkkokauppiaalle tärkeä toiminto.

Voin lämpimästi suositella kaikille verkkokauppiaille Evolution Solutions Oy:tä!"


Laura Kivas, TiiperoTaapero


referenssi_tiiperotaapero_2.jpg

TiiperoTaapero