StarKids

Osoite: www.starkids.fi
Toimiala: Lastentarvikkeiden verkkokauppa
Verkkokauppa perustettu: 2013
Verkkokaupan liikevaihtoluokka: -

StarKids on lastentarvikkeita ja äitiyteen liittyviä tuotteita myyvä verkkokauppa. Valikoimissamme on lasten hoitoon liittyviä tuotteita kuten imetystyynyjä, kantoreppuja, lämpöpusseja ja vaunusuojia sekä odotukseen ja imetykseen liittyviä tuotteita kuten odotustukia, raskauskoruja, imetysliivejä ja imetystyynyjä. Lisäksi verkkokaupastamme löytyy lasten sisätossuja, sadevarusteita, villavaatteita, lasten reppuja, lasten aurinkolaseja, leluja sekä piristystä lastenhuoneeseen sisustustarroilla ja piensisustustavaroilla.

StarKids on espoolainen perheyritys, joka haluaa tarjota lapsiperheille omaan kokemukseemme perustuvia hyviä ja laadukkaita tuotteita, jotka tuottavat iloa ja joille on oikeasti tarvetta, kun oma rakas lapsi saapuu perheenjäseneksi.

Haluamme olla nopeita asiakaspalvelussa ja tuotteiden toimituksessa. Verkkokauppamme on rakennettu asiakaslähtöisesti niin, että asiakkaidemme on mukava ja helppo tehdä ostoksia.

Olemme myös facebookissa: www.facebook.com/starkids.fi ja kirjoitamme blogia, jossa kerromme verkkokaupan kuulumisia, tietoja tuotteista, teemme tuotevertailuja sekä tarinoimme tapahtuneita juttuja, osoite: www.starkidsblogi.blogspot.fi

Asiakas kertoo:

"Etsin verkkokauppaani hyvää tekijää ja sattumalta löysin Evolution Solutionsin sivut. Laitoin yhteydenottopyynnön ja selitin alustavasti mitä haluan ja jo ensimmäinen vastaus oli niin kattava ja asiantunteva että se vakuutti minut valitsemaan Evolution Solutionsin.

Projekti lähti samantien käyntiin ja se toteutettiin kokonaan ilman aikaavieviä palavereja, pelkästään sähköpostitse, mikä oli kiireiselle kolmen lapsen kotiäidille helpottava tekijä.

Minulla oli visio verkkokaupan ulkonäöstä ja Evolution Solutions toteutti kaikki toiveeni kuten olivat alunperin luvanneetkin. Vastaukset ja muutokset tulivat aina samantien ja kommunikointi erityisesti Evolution Solutionsin Karon kanssa oli aivan huippuluokkaa. Kaikkiin toiveisiin reagoitiin välittömästi ja vastaukset olivat aina täydellisiä ja erittäin kattavia. Sain myös Karolta neuvoja ja vinkkejä asioihin, jotka liittyvät verkkokaupan ympärille kuten mainontaan ja markkinointiin.

Olen itse enemmän kuin tyytyväinen sivuston iloiseen ilmeeseen sekä selkeään toiminnallisuuteen ja voin erittäin mielelläni suositella Evolution Solutionsia yhteistyökumppaniksi."


- Anu Tervala, StarKids


referenssi_starkids_2.jpg

StarKids