Klarna

Klarna tarjoaa maksupalveluja, jotka tekevät ostamisesta yksinkertaisempaa. Yhdessä saksalaisen SOFORTin kanssa se muodostaa Klarna Groupin, jonka kautta 25 miljoonaa kuluttajaa tekee ostoksia 45 000 verkkokaupassa. Ostaessaan Klarnalla kuluttajien tarvitsee antaa vain sähköpostiosoitteensa ja postinumeronsa. Koska ostaminen on näin yksinkertaista, kassakonversio nousee ja myynti lisääntyy.

Klarnan palvelujen Klarna Lasku, Klarna Erämaksu ja Klarna Checkout avulla verkkokauppias voi tarjota asiakkailleen mahdollisuuden maksaa ostoksensa laskulla tai joustavissa kuukausierissä – turvallisesti ja helposti. Klarna kantaa kauppiaan puolesta luotto- ja petosriskit ja hoitaa myös laskutukseen liittyvän hallinnoinnin puolestasi.

Klarna Checkout kassaratkaisu on helppo tapa ostaa, maksutavasta riippumatta. Se on myös joustava ja turvallinen tapa myydä. Asiakkaittesi tarvitsee vain antaa sähköpostiosoitteensa ja postinumeronsa. Sinä kauppiaana saat yhden ainoan toimittajan kaikille suosituille maksutavoille – ja säästyt tarpeettomalta hallinnoinnilta. Klarna Checkout lisää kassakonversiota, ja matkapuhelimella kasvu on ollut suorastaan sensaatiomaista.

Evolution Solutions on Klarnan yksi ensimmäisistä virallisista suomalaisista yhteistyökumppaneista, ja Klarnan palvelut löytyvät jo lähes sadasta toteuttamastamme verkkokaupasta. Evolution Solutionsin verkkokaupparatkaisussa on valmis rajapinta palvelua varten, joten saat Klarnan palvelut käyttöösi helposti ja nopeasti!

Tilaa Klarnan lasku- ja erämaksupalvelut käyttöösi tästä. Tilaa Klarna Checkout tästä!

”Klarna on tehnyt Evolution Solutions Oy:n kanssa yhteistyötä menestyksellä ja hyvällä meiningillä jo vuodesta 2007 saakka. Yhteinen tavoitteemme kasvattaa asiakkaidemme myyntiä ja tarjota heille parasta mahdollista palvelua on tuottanut asiakkaidemme kaupoissa erinomaisia tuloksia. Yrityksen henkilöstö tarttuu innolla tuotekehitysideoihin ja hoitaa ongelmatilanteet nopeasti ja tehokkaasti. Evolution Solutionsin kanssa on hyvä ja helppo tehdä yhteistyötä."

Marja Merentie-Saraneva, Partner Manager, Klarna Oy